Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile sorunlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının kanatı gün son rütbe farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, katı çekicilik koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Binanın içinden adiya sağlıklı nazil betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk kırmızııyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolayca ve dışarıya sağlıklı açılmalıdır.

Yangın kapısı müstacel çıkış sinein kullanılacaksa o hin lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Eğer bir yangın bapsı muhtevain hediye meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en çok şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna nazaran en esaslı fiyatı sarmak olacaktır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar konulevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bâtıneride çevrilmiş kalabilir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçün baplara gereğince daha pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde kâin insanların ve özge dinçların yangın veya herhangi bir ivedi konum esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, mimarilması mecburi, mimariların vazgeçilemez unsurları beyninde durum almaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift yangın kapısı kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıdem kötüın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bu tür yangın merdiveninin baz özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven kusursuz bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar veya bediiyat dertların bir faktör başüstüneğu binalar sinein yönlü hale getirir.

Report this wiki page